Локација

Сала на ул. Скоевска бр.95-а, Радишани
Сала Партизан, Градски Парк
Карате Клуб Работнички

Телефон

Трајко Манасиев:
+389 78 377 750
Илија Манасиев:
+389 70 219 977

Новости

16 APR 2024

Интернационален семинар со Kei Izawa Sensei (Aikikai Hombu Dojo 7 DAN)

Повеќе
24 NOV 2023

Учество на Светските игри на борбени вештини во Ријад, Саудиска Арабија 2023

Како еден од двата претставника на Националната Аикидо Спортска Асоцијација, членот на Националната Аикидо Унија на РС Македонија, учителот во клубот “Пат кон Мирот“, Трајко Манасиев Сенсеи 4 ДАН (Аикикаи Хомбу Доџо Токио) за прв пат се претсави на Светските игри на борбени вештини во Ријад, Саудиска Арабија 2023 година.

Повеќе
16 NOV 2023

Семинар по повод 11-ти октомври во Куманово

На 11.10.2023 бевме поканети гости на семинар по повод големиот македонски празник 11- ти октомври во Куманово. Семинарот беше во организација на аикидо клуб “Агатсу“ од Куманово.

Повеќе
13 JUL 2023

Летна аикидо школа Охрид 2023

Од 23-25.06.2023 година во Охрид се одржа традиционалната меѓународна летна школа по аикидо, во организација на Аикидо клубот “Пат кон Мирот“ www.aikido.edu.mk.

Повеќе
05 MAY 2023

Семинар со Тоширо Суга Сенсеи (7 ДАН Хомбу Доџо Токио)

Семинар со Тоширо Суга Сенсеи (7 ДАН Хомбу Доџо Токио)

Повеќе
05 APR 2023

Семинар со Кеи Изава Сенсеи (7 ДАН Аикидо Хомбу Доџо Токио) во Софија

24-25.03.2023 Семинар со Кеи Изава Сенсеи (7 ДАН Аикидо Хомбу Доџо Токио), потпретседавач на Меѓународната Аикидо Федерација.

Повеќе
28 MAR 2023

Гостување на ТВ ТЕЛМА во емисијата „Фер плеј со Јана“

На 09.03.2023 година бевме гости на нај популарната спортска емисија на ТВ ТЕЛМА “Фер плеј со Јана“, под водство на Јана Серафимова Петровска.

Повеќе
21 MAR 2023

Прием по повод роденденот на Јапонскиот Император Нарухито

На 01.03.2023 учителите во аикидо клубот “Пат кон Мирот“ од Скопје, Илија Манасиев и Трајко Манасиев, беа поканети на свечен прием по повод роденденот на Јапонскиот Император Нарухито, кој што се одржа во престижниот хотел “Мериот“ во Скопје.

Повеќе