Локација

Сала на ул. Скоевска бр.95-а, Радишани
Сала Партизан, Градски Парк
Карате Клуб Работнички

Телефон

Трајко Манасиев:
+389 78 377 750
Илија Манасиев:
+389 70 219 977

Семинар по повод 11-ти октомври во Куманово

Објавено на 16/11/2023

На 11.10.2023 бевме поканети гости на семинар по повод големиот македонски празник 11- ти октомври во Куманово. Семинарот беше во организација на аикидо клуб “Агатсу“ од Куманово.

Аикидо клубот “Пат кон мирот“ беше претставен од двата сенсеи Илија и Трајко Манасиеви. Од име на клубот како учител инструктор на овој семинар беше Трајко Манасиев Сенсеи (4 ДАН Аикикаи Хомбу Доџо), претставник од аикидо клубот “Пат кон Мирот“ www.aikido.edu.mk од Скопје. Сенсеи Трајко, подучуваше аикидо техники од напад кога двете раце се нападнати. Семинарот помина во пријатна атмосфера на тренинг и пријателство. Се гледаме повторно и повелете на тренинг по аикидо.