Локација

Сала на ул. Скоевска бр.95-а, Радишани
Сала Партизан, Градски Парк
Карате Клуб Работнички

Телефон

Трајко Манасиев:
+389 78 377 750
Илија Манасиев:
+389 70 219 977

Прва книга за АИКИДО на македонски јазик

Првата книга за АИКИДО со инструкци и на Македонски јазик се вика “Нетрадиционални форми на АИКИДО“, од нашиот учител Христо Михаилов Сенсеи ( 5 ДАН Аикикаи Хомбу Доџо Токио). Оваа извонредна книга содржи 23 крајно ефикасни техники кои што се можни и применливи за совладување за секого.

Заедно со книгата има и ДВД диск, на кој што детално се разработени техниките. Некои од овие техники за прв пат се појавуваат за јавноста, а во нив е видливо повеќе децениското искуство на авторот на оваа книга.

Книгата има 143 колор фотографии на 72 страни, со цел секоја од техниките да биде прикажана јасно на оној кој што сака да ја научи техниката. Оваа книга е интересна не само за оние кои што активно се занимаваат со АИКИДО, туку дури и за оние кои што вежбаат други борбени вештини.

Книгата може да се нарача на следниве телефони: 070 37 77 50 (Трајко) и 070 21 99 77 (Илија), по промотивна цена од 350 денари.