Локација

Сала на ул. Скоевска бр.95-а, Радишани
Сала Партизан, Градски Парк
Карате Клуб Работнички

Телефон

Трајко Манасиев:
+389 78 377 750
Илија Манасиев:
+389 70 219 977

Контактирајте нé

  • Трајко Манасиев: +389 78 377 750
  • Илија Манасиев: +389 70 219 977

Испратете порака

Уписите се во тек

Уписите во нашето школо се во тек. Потребно е да дојдете на тренинг и да сакате да научите вештина која ќе ви помогне за подобра самоодбрана, кондиција и концентрација. Нашата програма е проверена и по неа учеле стотици ученици, кои што успешно ја совладале вештината.

Термините за тренинг и упис се:

Сала Партизан

(Градски Парк, спроти Томче Софка)
Вторник

19:30 - 20:30 часот

Среда

20:30 - 21:30 часот

Сабота

20:00 - 21:30 часот

Сала Радишани

(Скоевска 95-а)
Понеделник

19:30 - 20:30 часот

Четврток

19:30 - 20:30 часот

Петок

19:30 - 20:30 часот