Локација

Сала на ул. Скоевска бр.95-а, Радишани
Сала Партизан, Градски Парк
Карате Клуб Работнички

Телефон

Трајко Манасиев:
+389 78 377 750
Илија Манасиев:
+389 70 219 977

Семинари

АИКИДО клубот “ПАТ КОН МИРОТ“, редовно организира семинари за своите членови или за лица кои што се заинтересирани за нови знаења од оваа ефикасна вештина.

Семинарите се организираат на различни локации и во различни групи.

Постои можност за организирање и на специјални обуки за одредена област или заитересирана група. Доколку сакате да дознаете повеќе или да учествувате во нашите Семинари, слободно контактирајте не на телефоните: 078 37 77 50 (Трајко) и 070 21 99 77 (Илија)