Локација

Сала на ул. Скоевска бр.95-а, Радишани
Сала Партизан, Градски Парк
Карате Клуб Работнички

Телефон

Трајко Манасиев:
+389 78 377 750
Илија Манасиев:
+389 70 219 977

Новости

28 FEB 2023

International Aikido Seminar with Kei Izawa Sensei (7 DAN)

Интернационален аикидо семинар со Kei Izawa Sensei (7 DAN).

Повеќе
09 JUN 2016

Гостување во ТВ Емисии

Со цел за ефикасна промоција на здравиот живот и поволностите од АИКИДО, нашите членови се редовни гости во медиумите.

Повеќе
01 SEP 2014

Летна школа во Охрид 2014 година

Јубилејната 5 – та по ред АИКИДО Летна школа, се одржа во 2014 година во Охрид. Искуството во организацијата на овој настан со секоја наредна година се зголемува, исто како и задоволството на учесниците.

Повеќе
22 DEC 2013

Семинар на солидарноста во Скопје 22.12.2013 година

Аикидо Клубот “ПАТ КОН МИРОТ“, со дел од своите членови беше дел од заедничкиот семинар на солидарноста, заедно со останатите клубови кои што практикуваат АИКИДО во Македонија.

Повеќе
15 DEC 2013

130 години од раѓањето на О Сенсеи Морихеи Уешиба Скопје 14.12.2013

По повод 130 години од раѓањето на О Сенсеи Морихеи Уешиба, нашиот клуб ги отвори вратите за сите заинтересирани за АИКИДО, на заеднички тренинг, а потоа организираше мини коктел за дружење.

Повеќе
06 DEC 2013

Учество на манифестацијата “НИЕ СМЕ НАЈДОБРИ“ 6.12.2013 година во Скопје

Членовите на АИКИДО клубот “Пат кон Мирот”, на 6.12.2013 година, за прв пат ја претставија вештината АИКИДО, пред публиката на Манифестацијата одржана во Универзална сала, под мото “Ние сме најдобри”.

Повеќе
01 SEP 2013

Летна школа во Охрид 2013 година

По четврт пат успешно се организираше Летна школи во Охрид во 2013 година во организација на АИКИДО клубот “ПАТ КОН МИРОТ“.

Повеќе
07 NOV 2012

АИКИДО на “БЕЛА НОЌ 2012“ во Скопје

Претставниците на нашиот клуб “ПАТ КОН МИРОТ“, под водство на Трајко Манасиев Сенсеи (2 ДАН Аикикаи Хомбу доџо Токио) одржаа јавна презентација на АИКИДО техники за самоодбрана.

Повеќе