Локација

Сала на ул. Скоевска бр.95-а, Радишани
Сала Партизан, Градски Парк
Карате Клуб Работнички

Телефон

Трајко Манасиев:
+389 78 377 750
Илија Манасиев:
+389 70 219 977

Семинар со Тоширо Суга Сенсеи (7 ДАН Хомбу Доџо Токио)

Објавено на 05/05/2023

Семинар со Тоширо Суга Сенсеи (7 ДАН Хомбу Доџо Токио)

На 22 и 23.04.2023 се одржа 11-тиот семинар со Тоширо Суга Сенсеи (7 ДАН Хомбу Доџо Токио). Претставници од нашиот клуб “Пат кон Мирот“ www.aikido.edu.mk беа Сенсеи Илија Манасиев(4 ДАН Хомбу Доџо Токио) и Сенсеи Трајко Манасиев (4 ДАН Хомбу Доџо Токио). Семинарот беше во организација на аикидо клубот “Хоши“ од Скопје. Повелете на тренинг и се гледаме на некој нареден семинар.