Локација

Сала на ул. Скоевска бр.95-а, Радишани
Сала Партизан, Градски Парк
Карате Клуб Работнички

Телефон

Трајко Манасиев:
+389 78 377 750
Илија Манасиев:
+389 70 219 977

Интернационален семинар со Kei Izawa Sensei (Aikikai Hombu Dojo 7 DAN)

Објавено на 16/04/2024

Интернационален семинар со Kei Izawa Sensei (Aikikai Hombu Dojo 7 DAN - Vice Chairman of IAF).