Локација

Сала на ул. Скоевска бр.95-а, Радишани
Сала Партизан, Градски Парк
Карате Клуб Работнички

Телефон

Трајко Манасиев:
+389 78 377 750
Илија Манасиев:
+389 70 219 977

Гостување на ТВ ТЕЛМА во емисијата „Фер плеј со Јана“

Објавено на 28/03/2023

На 09.03.2023 година бевме гости на нај популарната спортска емисија на ТВ ТЕЛМА “Фер плеј со Јана“, под водство на Јана Серафимова Петровска. Имавме можност во пријатна атмосфера да објасниме на гледачите за природата на јапонската вештина аикидо. Ги запознавме со нашите претходни и идни активности, а споделивме и богата фото и видео документација. Погледнете ја целата емисија на линкот: https://www.youtube.com/watch?v=MGP9ojU83oI Благодарни сме што бевме гости во оваа прекрасна спортска емисија.